Personvernerklæring


Dette nettstedet (www.skjaergardsbygg.no) eies og drives av:

Skjærgårdsbygg AS
Østerøya 240
4625 Flekkerøy

Organisasjonsnummer:
993 440 906

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av Skjærgårdsbygg as behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger. Oppdateringsansvaret delegeres til HMS-ansvarlige.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.
Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk, tilbudsforespørsler og -beregninger i våre interne arkiver
Henvendelser via våre nettsider og evt sosiale medier arkiveres i våre interne arkiver inntil henvendelsen er behandlet.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelse.

Grunnlaget for behandling

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6(1)(b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6(1)(a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det eller vi etter avtale med kunden trenger det for å kunne oppfylle våre forpliktelser etter inngåtte avtaler.

Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i våre arkiver i 5 år.

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger,

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler ("cookies") på våre nettsider for å identifisere brukere og for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Det hjelper oss til å registrere antall besøkende og gir oss statistikk og informasjon om hvor mange besøkende vi har og hva de gjør. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). Her er en oversikt over hvilke cookies vi bruker:

_ga (Google Analytics)
Brukes til å skille brukere, cookien settes første gang en bruker besøker nettstedet og har en levetid på inntil 2 år.

_gat (Google Analytics)
Brukes for å begrense trafikken til Google Analytics, cookien har en varighet på 1 minutt.

_gid (Google Analytics)
Brukes av for å skille mellom ulike brukere. Denne lagres i 24 timer.

«CONSENT» og «NID» (Google reCaptcha)
reCaptcha er en metode for å skille mennesker fra roboter i forbindelse med utfylling av skjema. Formålet er å unngå falske henvendelser og spam. Det er levert av Google og brukes når du fylle ut kontaktskjemæt.

NID (Google Maps)
Google maps informasjonskapsler til å spore kartbruk.

cookie_notice_accepted
Informasjonskapsler til å spore om du har akseptert vår cookie politikk - varihet 1 år.

Hvordan kan du administrere eller slette informasjonskapsler?
I innstillingene til nettleseren finner du som regel en oversikt over alle informasjonskapsler som er lagret, som lar deg slette uønskede informasjonskapsler, angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. En veiledning til hvordan dette kan gjøres i de mest vanlige nettlesere finnes her: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/.

Det finnes også løsninger som er utviklet særskilt for at brukere skal få en oppdatert oversikt over informasjonskapsler og andre sporingsmekanismer i nettleseren. Se eksempelvis: https://www.ublock.org/

Sikkerhetssystem

For å beskytte nettstedet mot data-angrep fra hackere bruker vi et sikkerhetsprogram som overvåker besøkende til nettstedet og ser etter mistenkelig aktivitet. Systemet samler data om hvilke sider som blir besøkt, hvor den besøkende er lokalisert / IP-adressen, og hvilken nettleser de bruker. Ingen personlig informasjon er samlet i denne prosessen. Data registreres for de siste 2000 besøkene til nettstedet (vanligvis for de siste par timene), og i tilfelle besøkende blir klassifisert som en trussel, blir de blokkert og ikke-personlig informasjon om angrepet delt med et tredje-part sikkerhetsnettverk .

For den vanlige brukeren betyr dette at informasjon om din IP-adresse, nettleser og aktivitet på nettstedet er registrert, men deretter slettet vanligvis etter bare noen få timer.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

Skjærgårdsbygg as
Østerøya 240
4625 Flekkerøy

Att. Daglig leder Stein H. Sørensen
e-post: stein@skjaergardsbygg.no