Om Skjærgårdsbygg

Skjærgårdsbygg er et byggmesterfirma som holder til på Flekkerøy, helt sør i Kristiansand kommune, og tar på oss byggeoppdrag over hele Sørlandskysten. Ved siden av standard byggeoppdrag tar vi jobber som krever litt større kjennskap til livet i strandsonen. Som navnet vårt tilsier har vi spesialisert oss i byggetjenester i skjærgården.

Vi tilbyr et bredt utvalg av bygge- og håndverkstjenester. Enten du som privatperson skal bygge nytt hus, brygge i forbindelse med en sjøbu, har behov for støttemurer, eller skal renovere boligen din er du velkommen til å ta kontakt med oss. For våre bedriftskunder kan vi tilby alt fra totalrenovering av både nærings- og boligbygg, til større kaianlegg eller brygger.

Vi er et firma med 22 ansatte som ble etablert i 1998, og har i dag en omsetning på 45 millioner.
Kontorlokalene ligger i tilknytning til et større kaianlegg, som vi daglig benytter til lasting av materialer til bruk for våre kunder i skjærgården.

Les mer om oss i brosjyren her

Godkjent for ansvarsrett
Image
Image

Klikk på bildet over
for å lese brosjyren!


Image
Image

Vi har de rette båtene som gjør jobben enkel!

Mange av våre oppdrag krever stor mobilitet og det er ikke alltid landveien er den enkleste veien å transportere materialene som trengs. Vi tar jevnlig på oss jobber på øyer og holmer langs Sørlandskysten. Da er det nødvendig å ha de rette båtene som gjør jobben enkel.