Om Skjærgårdsbygg


Skjærgårdsbygg er et byggmesterfirma som holder til på Flekkerøy, helt sør i Kristiansand kommune, og tar på oss byggeoppdrag over hele Sørlandskysten. Ved siden av standard byggeoppdrag tar vi jobber som krever litt større kjennskap til livet i strandsonen. Som navnet vårt tilsier har vi spesialisert oss i byggetjenester i skjærgården.

Vi tilbyr et bredt utvalg av bygge- og håndverkstjenester. Enten du som privatperson skal bygge nytt hus, brygge i forbindelse med en sjøbu, har behov for støttemurer, eller skal renovere boligen din er du velkommen til å ta kontakt med oss. For våre bedriftskunder kan vi tilby alt fra totalrenovering av både nærings- og boligbygg, til større kaianlegg eller brygger.

Vi er et firma med 22 ansatte som ble etablert i 1998, og har i dag en omsetning på 30 millioner.
Kontorlokalene ligger i tilknytning til et større kaianlegg, som vi daglig benytter til lasting av materialer til bruk for våre kunder i skjærgården.

Les mer om oss i brosjyren her

Team Skjærgårdsbygg ASImage

Klikk på bildet over
for å lese brosjyren!

Skjærgårdsbygg båt
Skjærgårdsbygg båt

Vi har de rette båtene som gjør jobben enkel!


Mange av våre oppdrag krever stor mobilitet og det er ikke alltid landveien er den enkleste veien å transportere materialene som trengs. Vi tar jevnlig på oss jobber på øyer og holmer langs Sørlandskysten. Da er det nødvendig å ha de rette båtene som gjør jobben enkel.