Flotte, håndflettede fendere

Skjærgårdsbygg as har i sommer levert noen helt spesielle fendere til en av våre kunder. Disse er håndlaget og flettet etter gammel metode.

Restaurering av skibbu.

Vedlikehold og restaurering i sjøkanten er en av våre spesialiteter. Spesielt siden vi også kan få levert og fraktet ut materialer og maskiner med arbeidsbåten vår til øyer og vanskelig tilgjengelige steder i skjærgården.

Øvre Fergested

Skjærgårdsbygg as utførte prosjektet Øvre Fergested som et totalprosjekt for EH Sørensen eiendom. Første byggetrinn består av 6 leiligheter og andre byggetrinn består av 8 leiligheter. Alle leilighetene er bygd for utleie. Øvre Fergested ligger ved bredden av Otra i enden av Tordenskjoldsgate og er et spennende byggverk som utpeker seg og er svært godt tilpasset miljøet det er plassert …

Brygge for allmennheten på Gammeløya

Vi takker Kristiansand Eiendom og Parkvesenet for oppdraget og et godt samarbeide med å lage ny brygge for allmennheten på Gammeløya i vestergabet ved Flekkerøy. Nå kan sommeren komme med sine lange, varme, late dager for nå har vi bygd en ny og flott brygge for alle som ønsker å besøke en deilig øy midt i skjærgården.

Ny badebrygge for allmennheten på Storeneset

Her har vi bygd en ny flott brygge for Kristiansand Kommune, Parkvesenet. Brygga er bygd på Storeneset, ikke så langt unna Auglandsbukta. Nå er det bare å vente på sommeren og de gode varme dagene så denne flotte badebrygga kan benyttes av alle.

Bro til Daudmannsholmen

Bro til Daudmannsholmen bygges for  Kristiansand Eiendom. Dette har vært et artig prosjekt å bygge. Broa får stor betydning for allmenn ferdsel ut til Daudmannsholmen. Nå går det an å komme trygt ut helt ytterst på Flekkerøy og virkelig oppleve heftige vindkast og høye sjøsprøyt når høsten setter inn for fullt. Brygga er solid bygget i trykkimpregnert tre med buede …

Renovert brygge

I den opprinnelige bryggen var massen vasket ut under og skiferen var falt ned. Etter renovering er nå steinfrontene bakstøpt så ikke vannet kan vaske ut masse lenger. Så er det laget en betongmur på innsiden og deretter fylt til med ny masse.  Denne teknikken gjør at den flotte natursteinsfronten bevares som den var opprinnelig. Det er støpt nytt toppdekke …

Hytte på Herøya

Skjærgårdsbygg as har bygd denne sjarmerende hytten i kanalen på Hærøya. Vi jobber med vår egen motoriserte lekter med kran. Det betyr at vi forsyner oss selv med utstyr. Dette sikrer rasjonell og profesjonell gjennomføring av prosjekter i skjærgården. Her har vi utført grunnarbeid, betong- og tømrerarbeid. Møvik byggtjenester as har tegnet hytten Murmester Lindgren har utført skifer- og natursteinsarbeider.

Renovering av brygge, Lakseviga – Flekkerøy

Skjærgårdsbygg as jobber med mange forskjellige prosjekter som innebærer bruk av mange spennende produkter tilpasset bruksområdet. Her har vi renovert et bryggeanlegg med bryggedekke i termofuru. Fargen på varmebehandlede terasser i termofuru er kastanjebrun. Ubehandlet termofuru vil over tid gi sølvgrå patina. Hvis man ønsker å beholde opprinnelig farge, anbefales det å behandle med Osmo oljer.  

Hytte i Randesund

Utomhus til hytte i Randesund

Skjærgårdsbygg AS gjennomfører arbeid på uteområder. På denne tomten har vi tilrettelagt eiendommen i samarbeid med grunneier slik at det får et større og mer funksjonelt bruksområde. Samtidig er et godt samarbeid med grunneier med på å utforme området slik at det passer godt inn i omgivelsene og den opprinnelige naturen. På den måten bevarer vi miljøet samtidig som brukervennligheten …